Begravning och sorgbinderier

Att behöva ta farväl av någon är aldrig lätt. Det är viktigt att det sista avskedet blir en lugn och harmonisk stund för alla sörjande.

Med vår hjälp och rådgivning kring begravningar och sorgbinderier blir det lättare att planera och du kan känna dig trygg med att det blir ett vackert och personligt farväl.

Våra florister har stor erfarenhet av alla slags sorgbinderier, som skapar en helhet, harmoni och förmedlar rätt känsla under begravningsakten. 

Något som vi verkligen känner starkt för och som vi vet blir extra vackert är när kistdekoration, kransar, buketter och andra dekorationer harmoniserar med varandra.

vi leverear alla binderier till begravningen så att det blir fint på plats innan en cermoni börjar.

Låt oss hjälpa till att skapa en varm och minnesvärd begravningsstund.

Kistdekorationer

Vid de flesta begravningsstunder är en väl vald kistdekoration något som betyder mest för att skapa rätt känsla. Hos oss kan du få hjälp med just den kistdekoration du önskar, som förmedlar det tema och den känsla som du vill att ett sista farväl ska ha.

Våra floristerna har mycket stor erfarenhet av att skapa såväl eleganta klassiska kistdekorationer som unika inovativa sådanna.

När du ska välja kistdekoration kan du alltid få råd och tips från oss, för att begravningsakten ska bli en så harmonisk och vacker minnesstund som möjligt och som passar den enskilda situationen. Vi kan alltid erbjuda både de finaste och mest prisvärda alternativen.

Kontakta oss för konsultation och prisförslag så hjälper vi dig att bidra till en minnesvärd begravningsstund!

Kransar

Som komplement till en kistdekoration, eller som enskild dekoration  är kransen ett bra alternativ.  När det gäller kransens utformning kan våra kreativa florister kombinera blommor och detaljer så det blir så personligt som möjligt.

Vi kan hjälpa dig med såväl klassiska kransar som mer moderna och stilrena - helt utifrån dina önskemål och behov.

Till kransarna kan vi sätta snygga band, med eller utan text.

Handbuketter och handrosor

Under begravningsstunden brukar varje närvarande lägga en eller flera blommor på kistan, ofta kallade handbuketter eller handrosor.

det traditionella är att de närvarande lägger varsin röd ros men allra vackrast tycker vi är när man passar handblomman med kistdekorationen eller skapar och väljer något personligt som exempelvis favoritblomman eller färg.